top of page
pexels-fauxels-3184578.jpg

Är du intresserad av att bli jobbcoachad?

Vi hjälper dig med allt grundläggande som CV och personliga brev, sedan coachar vi dig även i den personliga resan fram till ditt nästa jobb. Vi besitter också ett stort kontaktnät med företagare som vi kan presentera dig till.
 

Fyll i formuläret om du är intresserad så kontaktar vi dig gällande nästa steg.

Meddelandet skickat!

Betongvägg

Så kan Norbergs jobbcoacher hjälpa just dig.

Det första som händer när du ansluter dig till oss är att du får en egen jobbcoach (vilket också kallas jobbmatchare eller handledare). Din jobbcoach hjälper dig med allt du behöver för att hitta ett jobb, så som hur man formulerar ett CV eller till exempel att öva på intervjutekniker.

Vi kan även hjälpa dig med

1 / Personlig utveckling

Hur kan vi hjälpa dig utvecklas till ditt bästa jag? Vad motiverar dig och vilka är dina styrkor och svagheter?

2 / Förberedelser

Vi förbereder dig för jobbintervjuer genom intervjuträning och presentationsteknik samt går igenom frågor som är vanliga under en intervju.

3 / Coaching

Det är en djungel därute av lediga jobb – vi hjälper och guidar dig steg för steg till att finna dem vare sig det handlar om sociala medier, kontakter eller jobbannonser. Dessutom brukar vi göra en del av jobbet åt dig och skickar jobbtips till dig varje vecka!

4 / Nätverk

Vi samarbetar med dig för att utnyttja ditt personliga nätverk på bästa sätt – vem vet, du kanske känner någon som känner någon? Vi coacher har också ett brett nätverk av arbetsgivare som vi kan presentera dig för. 

5 / CV & personligt brev

Sist men inte minst så hjälper vi så klart dig med ditt CV och Personliga brev – om man gör rätt här så ökar man sina chanser drastiskt till att hitta ett jobb snabbt! Tillsammans tar vi fram det bästa CV:t och Personliga brevet för just dig!

Så här fungerar processen

bottom of page