top of page

Vi hjälper dig att hitta rätt kandidater

Arbetsgivare – Behöver ni ny personal? Saknar er organisation nyckelpersoner? Norbergs hjälper dig finna färdigheterna och kompetenserna ni behöver i Er organisation! Vi är ett rekryterings-
företag som kan erbjuda hjälp i hela processen eller i delar av processen. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Vi är säkra

Vår långa erfarenhet och våra beprövade processer är vad som gör att vad vi kan hålla vad vi lovar – och ofta lite till. Vi kan hjälpa till med allt ifrån att hitta ett specifik kompetens eller att fylla en hel verksamhet med ny personal. Vi tror på att när våra deltagare mår bra så blir jobbet gjort på ett bra sätt ute hos er. Alla våra deltagare har en egen jobbcoach som ser till att allt fungerar bra och att arbetet känns utvecklande. Genom programmet rusta och matcha tar vi alla våra deltagare på en personlig utvecklingsresa som i slutändan också gynnar ert företag.

Vi är snabba

Ofta behövs det, när det gäller ett behov av att hitta nya anställda, hittas en lösning snabbt redan från början. Vi på Norbergs rekrytering har kompetensen, men framför allt drivet, som gör att vi hittar rätt kompetens inom rätt tid. 

Vi är nära

Vi vill alltid förstå våra kunders behov och utmaningar i den lokala marknaden. Därför finns vi lokalt representerade, både i Kalmar, Nybro och Emmaboda med omnejd. Faktumet att vi alltid finns nära gör att vi kan bygga långsiktiga relationer med ert företag och de lokala kandidaterna och jobbcoacherna – vilket i längden är vad som skapar lönsamhet.

Kontakta oss

Nedan fyller du i vad du är intresserad av så kontaktar vi dig inom kort.

Tack för ditt meddelande

bottom of page