top of page

Vi brinner för
skräddarsydda lösningar

pexels-fauxels-3182768_edited.jpg

Om oss

20+ years of shaping careers and lives

Verksamheten drivs av eldsjälar som brinner för att göra varje uppdrag unikt och hitta lösningen som passar bäst utifrån er situation. Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Vi på Norbergs rekrytering jobbar med att matcha unika talanger, potentialer och kompetenser med Sveriges arbetsgivares behov. 

Norbergs rekrytering finns i dagsläget i Kalmar, Nybro och Emmaboda. Vår verksamhet består av Rusta och matcha för arbetssökande samt Rekryteringstjänster för företag. 
 

Vår strategi

Transforming lives through pushing recruiting boundaries

Som privatperson kan du delta i våra program för att hitta ett jobb att trivas med. Som arbetsgivare hjälper vi dig få in den personalen som du behöver för att kunna bedriva din verksamhet och växa.

Vi har en fot i Sveriges näringsliv och ett nära samarbete med offentliga aktörer vilket gör att vi vet vilken kompetens som behövs både nu och i framtiden.

“Vi vill vara det främsta valet för arbetssökande och arbetsgivare.”

Vår grundare säger

Image (19).jpeg

“Jag grundade Norbergs Rekrytering för det saknades en rekryteringsbyrå som specialiserar sig på företag som söker låg- och mellankvalificerad arbetskraft. Tillsammans vill vi skapa fungerande arbetsplatser med välmående personalstyrkor. Vi strävar alltid efter att, genom rätt metoder, fånga de guldkornen som har passion för ditt yrkesområde och få dem att växa i er organisation.”

Olle Norberg, Grundare & Jobbcoach

bottom of page